II Edició de la Fira Mercat Guillaries

 

 

 

02/11/2017

El mes passat d'octubre va tenir lloc la II edició de la Fira Mercat Guillaries que ha impulsat l'Ajuntament de Sant Hilari amb la intenció de posar un valor en els productes i característiques especials que comporten les Guillaries. L'edició d'enguany ha servit per constatar l'interès dels municipis que conformen les Guillaries, per poder participar i contribuir a la fira així com una molt bona afluència de visitants durant tot el cap de setmana.
La Fira, a banda de l'espai de mercat de productes típics de les Guillaries, oferia un bon ventall d'activitats diverses que han tingut una molt bona acollida. Hi va haver més de 100 persones inscrites a la Trobada de Remeiers vingudes de totes les comarques de Girona.
Més de 25 autocaravanes han pernoctat a la vila amb motiu de la fira. Més de 150 persones van assistir a la visita teatralitzada del tastet d'aigües que amb trenet, es podia veure a la Font Picant.
Malgrat que el clima no ens va acompanyar, no hi ha col·laborat a la proliferació de bolets, l'exposició comptava amb més de 80 espècies diferents. Can Pinotxo, Hostal Torras, Els Cortals, La Bàscula, El Montseny i Fonda Rita van participar del tastet gastronòmic amb productes de les Guilleries. Finalment els més menuts saltaven i ballaven mentre es torraven més de 50 kg de castanyes de les Guilleries que van poder menjar tots els assistents.
I tu, t'ho perdràs?

Can Pla vol incentivar el turisme rural, oferint una desconnexió completa i relaxant, de l’estrès que comporta una ciutat. D’aquesta manera “millorem la salut de les persones que ens visiten i volen compartir d’uns dies amb les nostres instal·lacions”.

D’altre banda volem incentivar el turisme a les Guillaries.

Si necessites més informació d’on trobar-nos, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A través de: info@casaruralcanpla.com o bé via telf. 654 484 525.

Fonts:

http://www.santhilari.cat/noticies?start=4

 "Aquest article es genera de manera merament informativa, citant les fonts originàries. A cap moment s'hauria d'utilitzar com a documentació per a estudis, recerques, etc. Per a qualsevol consulta, proposta, modificació o anul·lació d'un article no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través de: info@casaruralcanpla.com on li respondrem en la major brevetat possible."

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

Acceptar