La Tardor i les Castanyes!

 

 

 

14/10/2017

La tardor és una de les quatre estacions de l’any, de les zones temperades.

Astronòmicament, comença amb l’equinocci de tardor, entre el 22 i 23 de setembre en l’hemisferi nord i el 20 i 21 de març en l’hemisferi sud, i acaba amb el solstici d’hivern, al voltant del 21 de desembre en l’hemisferi nord i el 21 de juny en l’hemisferi sud. És considerat com els mesos sencers de setembre, octubre i novembre en l’hemisferi nord i març, abril i maig en l’hemisferi sud.

A molts ens encanta la tardor pels paisatges, pels rics fruits que ofereix aquesta estació, amb les castanyes, les mandarines, els moniatos, les magranes, les carabasses, etc.

Ens dona la sensació que la tardor vol jugar amb els colors ataronjats i càlids dels menjars, amb les tonalitats de les fulles dels arbres.

La temporada de castanyes comença el mes d’octubre i acostuma a durar fins a desembre, així que cap aprofitar i gaudir dels aliments que ens proporciona la natura

La castanya, es tracta d’un aliment molt nutritiu que pot menjar-se de moltes formes: crues, rostides, confitades, en pastissos, cuites...

Per seleccionar les millors castanyes ens hem de fixar amb la seva consistència (dura) i pell d’un color marró brillant.

La vegetació i l'entorn de Can Pla, ofereix llocs ideals per gaudir de la tardor i anar a recollir castanyes. 

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

Acceptar